Magazin21: A Palóc Világtalálkozó nem maradhat el | |


Magazin21


2016-01-29 14:58:56

Megnyitott a Klub21

Két felújított teremmel, otthonos, exkluzív hangulatot biztosítva indult el a Klub 21 Pálfalván, Salgótarján peremkerületén. Egy új közösségi tér alakult.

Új közösség alakult és új barátságok szövődtek. Létre jött egy új hely ahol leülhetnek a fiatalok, hogy megoszthassák élményeiket egymással, és együtt új élmények részesei lehessenek.

A Klub 21 létrejöttét a Promeritum Alapítvány tette lehetővé. Jakab Jácint a Promeritum Alapítvány programigazgatója elmondta. Szándékunk, egy olyan közösségi tér létrehozása, amely lehetőséget biztosít a fiatalok számára a kikapcsolódásra a közösségépítésre és alternatívákat kínál a szabadidő hasznos eltöltésére. Állandó sportprogramok lesznek, kártyajáték, csocsó, biliárdasztal és darts is rendelkezésre áll majd. Hangsúlyt kap a testkultúra fejlesztése, a testi-lelki erőnlét megőrzése. Lehet sakkozni vagy épp újságot olvasni egy kávé mellett. Lesz számítógép és internet.

A felújítás munkálataiban teljes egészében önkéntesek vettek részt. Egy terem teljesen, egy másik pedig részlegesen újult meg. A jelenleg még felújítatlan helyiségek átalakítása folyamatosan zajlik, amíg azok elnyerik végleges formájukat, de már most sokan érdeklődnek a klub iránt.

A Klub 21 Közösségének megvalósításával azt kívánjuk tehát elérni, hogy a városban élő, ide hétvégenként hazatérő fiatalok lehetőséget kapjanak arra, hogy szabadidejüket barátságos környezetben, tartalmasan tölthessék el, szülővárosuk élhetőbb, számukra vonzóbb környezetté váljon. Célunk, hogy a klub tagjai, a jelenlegi érdeklődési körük kiterjesztésével újdonságok befogadására kész, nyílt személyiségekké válhassanak, képessé váljanak arra, hogy személyes sorsuk alakítása mellett az őket körülvevő közösség érdekében is vállaljanak szerepet. Zárta gondolatait Jakab Jácint a Klub 21 közösség megálmodója.
× Note! Be kell jelentkezned hogy hozzászólhass a cikkhez!


Hozzászólások:

Elérhetőségeink

Cím
3100
Salgótarján
Budapesti út 39
Telefon
+36 (32) 745 647

Támogatóink