Magazin21: A Palóc Világtalálkozó nem maradhat el | |


Magazin21


2020-02-03 15:14:17

Téli lélekmelegítők

Különösen fontos ez az első benyomásnál, amikor belépünk egy helyiségbe, egy rendezvényhelyszínre vagy egy hotelbe. A dekoráció megmutatja a helyszín legjobb formáját, öltöztet, díszít, megnyugtat és minőséget sugároz.


Idén télen és a karácsonyi időszakban visszaköszönt a természetesség. Nem tudtunk kompromisszumot kötni az élőfenyős adventi koszorúk és fenyőfák helyett. A természet gyengéd illatát mindig is szeretnénk becsempészni a lakásunkba, különösen a téli zord, kopasz tájak láttán.

Ha már adventi koszorú és kopogtató, akkor érdemes a környezettudatosságot is szem előtt tartani, és száraz növényi termésekből készíteni koszorút. Később ez újrahasznosíthatóvá válik és nem szükséges évenkénti beruházás.

Az év trendszínei a pasztellt érintették: a púder rózsaszínt, a szürkét és a fehéret. Ehhez jöttek még hozzá a kedves kis dekorfigurák, amelyek jól mutattak a karácsonyfán és az adventi koszorún is. Akár egész télen is az asztalunk vagy a polcunk díszévé válhat a pici műfenyő talppal, amellyel valódi téli tájat varázsolhatunk a szobába. A dekorfigurák között megjelentek a tavalyi év népszerűségét követve a kisegerek, melyek különböző stílusban kaphatók: balerinaként vagy épp királyi palásttal. 

És idén is töretlen a sikere a kis autóknak fenyőfával a tetőn, melyek most már rosegold és egyéb trendi színekben is pompáznak. 

A 2019-2020-as téli időszak a természetesség kedvelőinek és a gyertyaimádóknak egyaránt kedvezett: megjelentek a szójagyertyák, melyek jól illenek a minimál otthonokba.  Sokan már advent ideje alatt elkezdenek lelkileg készülődni az ünnepekre és otthon alkotnak. A téli időszakban érdemes egy kicsit lelassítani és kizökkenni a mindennapok mókuskerekéből. A legtöbben gyerekekkel kreatívkodnak, így megismerkedhetnek különféle anyagokkal, díszítési technikákkal és legfőképp a hagyományokkal, mindezt játékos és vidám formában.

 

Fotó: Kisbárnai Diána
× Note! Be kell jelentkezned hogy hozzászólhass a cikkhez!


Hozzászólások:

Elérhetőségeink

Cím
3100
Salgótarján
Budapesti út 39
Telefon
+36 (32) 745 647

Támogatóink